Persoonlijke geboortelijst begeleiding

Persoonlijke geboortelijst begeleiding


Beste (aanstaande) mama's en papa's

Allereerst van harte proficiat met de zwangerschap! Wens je een geboortelijst bij Paradisio aan te leggen? De begeleiding hierbij kan steeds op maat:

  • In de winkel met begeleiding
    Leg je graag een geboortelijst aan met behulp van één van onze consulentes inclusief een persoonlijke rondleiding in onze winkel? Dan vragen we om een afspraak te maken in de desbetreffende winkel zodat één van onze medewerkers dit tijdsslot voor je kan reserveren om je hierbij bij te staan. Je kan zelf een datum en uur kiezen naargelang de vrije momenten die nog beschikbaar zijn. Tijdens deze afspraak zal één van onze consulentes samen met jou de winkel even rondgaan om het uitgebreide gamma babyspulletjes te overlopen. Tijdens deze kennismaking van ons assortiment geven zij deskundig advies op maat, door samen met jou te bekijken wat het best past bij jouw behoeften. Indien je vragen zou hebben over bepaalde producten of over de werking van onze geboortelijsten, nemen we graag de tijd om deze voor jou te beantwoorden. We raden hier aan om reeds vooraf ons assortiment online even te bekijken en eventueel al enkele items te verzamelen in je voorlopige online geboortelijst. Breng dan gerust een afdruk hiervan mee naar de rondleiding, samen met de eventuele vragen die je zou hebben.
  • In de winkel zonder begeleiding
    Wens je zelf een geboortelijst in de winkel samen te stellen, zonder begeleiding van onze consulentes? Dan hoef je geen afspraak in te plannen om de geboortelijst aan te maken. Je kan je dan gewoon naar onze geboortelijstenbalie begeven waar onze medewerkers je zullen vragen om je gewenste items te verzamelen in een winkelkar en deze nadien aan hen te bezorgen zodat ze deze voor je kunnen opbergen in je persoonlijke opbergdoos en het nodige kunnen doen om de geboortelijst voor je aan te maken. Onze consulentes staan uiteraard ter beschikking om eventuele korte vragen te beantwoorden, maar zijn dan niet voorzien om een volledige begeleiding te verzorgen.
  • Online zonder begeleiding
    Thuis in alle rust zelf je geboortelijst online aanleggen zonder onze tussenkomst? Ook dat is mogelijk. Hiervoor hoef je uiteraard geen afspraak te maken en kan je meteen hier van start. Online ingediende geboortelijstjes worden echter ook door één van onze medewerkers in de winkel verwerkt. We halen je gekozen items namelijk effectief uit de winkelrekken (of bestellen deze indien niet op voorraad) en reserveren ze in je persoonlijke opbergdoos in ons magazijn tot ze door familie/vrienden gekozen worden zodat jullie zeker zijn van hun beschikbaarheid. Voor een indicatie van de opbergdatum wanneer jullie gekozen items worden verzameld door één van onze medewerkers, kan je steeds terecht bij je geboortelijstenafdeling. Uiteraard staan we je steeds graag telefonisch of via e-mail bij met al jouw mogelijke vragen en kan je je online geboortelijst nog in onze winkel verder aanvullen.

Tot binnenkort?


U kan uw persoonlijke begeleiding aanvragen via onderstaande links
Paradisio Aalst:Maak een afspraak
Paradisio Sint-Niklaas:Maak een afspraak
Paradisio Waregem:Maak een afspraak
Paradisio Gent:Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!