Persoonlijke geboortelijst begeleiding

Persoonlijke geboortelijst begeleiding


Beste mama's en papa's in spe.
 • Begeleiding in de winkel
  Jullie kunnen een geboortelijst aanleggen met hulp van een van onze consulentes in de winkel. Hiervoor maak je een afspraak in de desbetreffende winkel en kies je voor de dienst “Begeleiding geboortelijst in de winkel”. Je kan zelf een datum en uur kiezen wanneer dit voor jullie past en dan kijken wij of wij hiervoor iemand kunnen voorzien. Mocht dit niet lukken zullen wij een andere datum suggereren.
 • Begeleiding online via video conference
  Wensen jullie graag een individuele begeleiding met een van onze consulentes via video conferencing (een beetje zoals via Skype, Facetime, Zoom, en dergelijke), kies dan de desbetreffende winkel om een afspraak te maken en kies voor de dienst “Video begeleiding geboortelijsten online”. Je kan zelf een datum en uur kiezen wanneer dit voor jullie past en dan kijken wij of wij hiervoor iemand kunnen voorzien. Mocht dit niet lukken zullen wij een andere datum suggereren.
 • In de winkel zonder begeleiding
  Wensen jullie zelf een geboortelijst in de winkel samen te stellen (zonder begeleiding van onze consulentes), is dit ook mogelijk zonder afspraak. Onze consulentes staan ter beschikking om eventuele korte vragen te beantwoorden, maar zijn dan niet voorzien om een volledige begeleiding te verzorgen.
 • Online zonder begeleiding
  Uiteraard is dit alles steeds vrijblijvend. Wensen jullie volledig in alle rust zelf jullie geboortelijst online aan te leggen zonder onze tussenkomst, hoeft u uiteraard geen afspraak te maken en kan u meteen hier van start.
In elk geval is het aangeraden om vooraf:
 • online al even rond te snuisteren in al onze producten
 • onze pagina metveel gestelde vragen al eens te consulteren
 • en ons de eventuele vragen die u al hebt bij (of na) het vastleggen van de afspraak door te mailen

zodat wij de begeleiding zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen, conform de richtlijn “runshoppen en niet funshoppen”. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie op deze manier ook in deze rare tijden op een veilige, efficiënte en klantvriendelijke manier kunnen bijstaan in het samenstellen van het geboortelijstje voor jullie baby.


U kan uw persoonlijke begeleiding aanvragen via onderstaande links
Paradisio Aalst:Maak een afspraak
Paradisio Sint-Niklaas:Maak een afspraak
Paradisio Waregem:Maak een afspraak
Paradisio Gent:Maak een afspraak
Seizoenswinkel Zonhoven:Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!